Aktiellt

Swedbank nättidning Aktiellt ger dig de senaste uppdateringarna om börsen, bolag och marknaden.

I inloggat läge kan du även läsa bankens analyser samt rekommendationer på börsbolag.

För att komma till Aktiellt finns det flera vägar.

1. I Swedbanks och sparbankernas internetbank finns den i värdepapperstjänsten under menyvalet ”Artiklar och Analyser”
  2. I Swedbanks och sparbankernas mobila appar väljer du – Spara och Placera – Nyheter
  3. Du kan också nå Aktiellt via http://www.swedbank-aktiellt.se/. Här finner du löpsedeln i utloggat läge och kan således inte läsa bankens analyser med rekommendation och riktkurs.