Om avräkningsnotor

Här kan du se avräkningsnotor för dina värdepappersaffärer från 2004-04-01.

När du kommer till huvudmenyn väljer du Spara/Placera - Värdepapperstjänsten - Dokumenthistorik.

Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.