Om deklarationsstöd - rapporter

Här kan du skapa rapporter som underlag för din deklaration. Rapporterna innehåller alla affärer som är genomförda via din värdepapperstjänst.

När du kommer till huvudmenyn väljer du Spara/Placera - Värdepapperstjänsten - Deklarationsstöd/Resultatuppföljning.

Instruktioner på varje sida
Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.