Skapa deklarationsstöd - rapporter

I huvudmenyn väljer du Spara/Placera – Aktier/Värdepapper – Portfölj – Deklarationsstöd.

1. Markera de underlag som du vill skapa rapporter för. Du kan välja att markera flera rutor.

2. Ange startdatum för perioden. Du kan skapa rapporter för en period som är maximalt 13 månader lång. Perioden kan gälla detta eller föregående år.

3. Ange slutdatum för perioden.

4. Välj filformat. Om du väljer att skapa rapporten i Excel kan du själv redigera filen.

5. Klicka på Skapa. Du kommer till en sida som visar rapporten i det filformat du har valt. Om du har valt flera rapporter visas dessa i en följd.