Om Egna kursbevakningar

Med tjänsten Egna kursbevakningar kan du bevaka kurser på aktier eller index via SMS och e-post. När den angivna kursnivån passeras skickas ett meddelande till dig.

När du kommer till huvudmenyn väjer du Spara/Placera – Aktier/Värdepapper. Till höger om varje värdepapper finns en ikon (alarmklocka) som du klickar på för att lägga upp en bevakning.

Avsluta tjänsten Egna kursbevakningar
Om du vill avsluta tjänsten Egna kursbevakningar skickar du ett SMS till nummer 72401 med meddelandet: FSB STOP

Instruktioner på varje sida
Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.