Visa bevakningar/Ta bort bevakning

I huvudmenyn väljer du Spara/Placera – Aktier/Värdepapper.
Till höger om varje värdepapper finns en ikon (alarmklocka) som du klickar på för att lägga upp en bevakning.

Här visas de värdepapper du har kursbevakning på.

• Om du vill ändra en kursbevakning. Klicka på värdepappret. Du kommer till sidan Lägg till/ändra bevakning.
  • Om du vill ta bort en bevakning. Klicka på ta bort.

Via denna sida kan du även:

• Läsa mer om tjänsten Egna kursbevakningar. Klicka på länken.
  • Gå till sidan för att aktivera nytt mobilnummer. Klicka på länken.
  • Gå till sidan för att lägga till bevakning. Klicka på länken.