Om Egna listor

Med hjälp av Egna listor kan du enkelt samla de värdepapper du är mest intresserad av i en egen lista. Du kan välja att ha flera olika listor.

Visa egen lista
När du kommer till huvudmenyn väljer du Spara/Placera – Aktier/Värdepapper.
Har du en egen lista visas den på sidan Kurser och nyheter. Har du flera listor visas den som du valt som förvalslista. De övriga egna listorna kan du se genom att välja i rullistan Egna listor på samma sida.

Har du ingen egen lista visas Stockholmsbörsens Large Cap-lista på sidan Kurser och nyheter. Du kan skapa en egen lista på två sätt:

• Genom att klicka på knappen Administrera listor längst ner på sidan.
  • Genom att markera ett värdepapper som du vill lägga till i egen lista.

Instruktioner på varje sida
Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.