Beställ/avbeställ extratjänster

I huvudmenyn väljer du Spara/Placera - Värdepapperstjänsten - Extratjänster.

1. Markera rutan framför de tjänster som du vill beställa. Om du vill avbeställa en tjänst som du har beställt sedan tidigare avmarkerar du rutan. Du kan beställa och avbeställa tjänsterna på samma gång.

2. Klicka på Fortsätt.

Kontrollera och godkänn uppgifter
3. Kontrollera att du har fyllt i uppgifterna i beställningen/avbeställningen korrekt.

• Om du vill ändra uppgifterna så klickar du på Tillbaka och gör dina ändringar

4. Klicka på Godkänn så utförs beställningen/avbeställningen.

• Om du vill avbryta beställningen/avbeställningen så klickar du på Avbryt.

Bekräftelse
5. Du får en bekräftelse på att din beställning/avbeställning har registrerats.

• Vid beställning är tjänsterna klara att börja använda direkt. De extratjänster som du abonnerar på förlängs automatiskt en månad i taget från det datum du beställde tjänsten.
  • Vid avbeställning avbryts tillgången till tjänsten omedelbart även om abonnemanget fortsätter tills abonnemangsperioden är slut.