Ändra order

Du kan bara ändra en order innan du har godkänt den. När du har godkänt den kan du endast annullera, det vill säga ta bort ordern, förutsatt att ordern inte har gått till avslut.

Ändra order innan den är godkänd

Under registrering: Du kan göra ändringar allteftersom du registrerar din order fram till dess att du klickar på knappen Godkänn.

Från sidan Handla – kontrollera och godkänn:

Klicka på knappen Tillbaka. Du kommer tillbaka till sidan för att lägga order och kan göra dina ändringar. Klicka på Fortsätt när du är klart. Du kommer till sidan Handla – kontrollera och godkänn.