Om handla

Här kan du köpa och sälja värdepapper.

När du kommer till huvudmenyn väljer du Spara/Placera - Värdepapperstjänsten. För att kunna lägga en order måste du först välja värdepapper på någon av de sidor där värdepapper visas i kombination med knappen Köp eller Sälj.

Du kan välja värdepapper på följande sidor:

• Kurser och nyheter - Aktier
  • Kurser och nyheter - SPAX
  • Kurser och nyheter -Derivat
  • Innehav
  • Kurser och nyheter / Innehav - sökfunktionen som du hittar uppe till höger på sidan

Klicka på köp/säljknappen vid respektive värdepapper. Du kommer till sidan Handla. Du kan endast lägga en order i taget.

Instruktioner på varje sida
Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.