Visa historik

I huvudmeny väljer du Spara/Placera – Aktier/Värdepapper – Portfölj – Historik.

När du kommer in på sidan visas dina senaste transaktioner. Vill du se information om transaktioner som går längre tillbaka i tiden, eller transaktioner för ett visst värdepapper eller bolag använder du sökfunktionen.

Sök affärstransaktioner

Med sökfunktionen kan du:

• Söka på värdepapper för att visa dina transaktioner i ett visst värdepapper.
  • Söka på datum för att visa dina transaktioner under en viss tidsperiod.
  • Kombinera värdepapper och datum för att visa dina transaktioner i ett visst värdepapper under en viss tidsperiod

1. Välj vilket värdepapper sökningen gäller i rullistan.

2. Ange första datum för sökperioden i inmatningsfältet. En affärstransaktion kan visas 15 månader tillbaka i tiden.

3. Ange sista datum för sökperioden i inmatningsfältet.

4. Klicka på Sök. Sökresultatet visas under rubriken Affärstransaktioner.