Om informationsbrev

Vid behov lägger Swedbank ut viktig information på sidorna.

Det finns tre typer av meddelanden:

Informationsbrev som är "tjänsteblockerande": Dessa visas ibland när du loggar in till värdepapperstjänsten. Du måste markera det brevet som läst för att kunna fortsätta använda tjänsten.

Informationsbrev: Informationsbrev visas överst på varje sida. Klicka på länken för att visa alla meddelanden. För att läsa hela meddelandet klickar du på rubriken.

Akut information: Akut information visas vid behov överst på varje sida.

Läs inkomna meddelanden
När du kommer till huvudmenyn väljer du Spara/Placera -Värdepapperstjänsten. I sektionen till höger ser du om du har några olästa informationsbrev.

1. Till vänster på sidan kan du läsa det senaste informationsbrevet. Klicka på Läst när du har tagit del av meddelandet.

Instruktioner på varje sida
Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.