Visa innehav

I huvudmenyn väljer du Spara/Placera – Aktier/Värdepapper – Portfölj – Innehav.

Här visas uppgifter om konto och likvider samt information om ditt värdepappersinnehav. När du kommer till sidan visas ditt nuvarande innehav.

• Om du vill lägga en order på ett värdepapper klickar du på knappen Handla för respektive värdepapper till höger på sidan. Du kommer till sidan Handla.
  • Om du vill se uppgifter om ett värdepapper klickar du på värdepapprets namn.
  • Om du vill ändra inköpspris och/eller ackumulerat resultat klickar du på knappen Ändra inköpskurs. Du kommer till sidan Innehav – ändra inköpspris.

Värdepapper i annan valuta

På din Innehavssida visas alla värden för nordiska aktier i SEK förutom aktiens ”Inköpskurs” och ”Aktuell kurs”, dessa visas i aktiens noteringsvaluta.

Om du har ett valutakonto så visas alla värden i lokal valuta för aktien.