Om kurser och nyheter

När du kommer till huvudmenyn väljer du Spara/Placera - Värdepapperstjänsten. Du kommer till sidan "Innehav", där väljer du sedan "Kurser och nyheter". På denna sida får du aktuell information från svenska och internationella börser och marknadsplatser.

Här kan du titta på aktielistor, derivat, nyheter och indikatorer (räntor, index och valutor) genom att navigera i rullistorna. Du kan använda sökfunktionen för att söka information om ett specifikt värdepapper eller en nyhet. Ett diagram visar dagens utveckling på Stockholmsbörsen (OMXS30) och dagens vinnare och förlorare på Large Cap, Mid Cap och Small Cap listas.

Via denna sida kan du även:

• Skapa egna listor med de värdepapper du är intresserade av.
  • Öppna tjänsten Egna kursbevakningar och följa de kursbevakningar du har lagt upp.
  • Använda extratjänsten Realtidskurser.
  • Visa uppgifter om ett värdepapper.

Instruktioner på varje sida
Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.