Visa aktielistor

"Aktier" innehåller aktier noterande på de nordiska börserna. Du kan också välja att sortera efter bransch.

I huvudmenyn väljer du Spara/Placera - Värdepapperstjänsten och sedan "Kurser och nyheter".

1. Välj den aktielista du vill visa i rullistan Aktier. Du kommer till en sida med den valda listan.

2. Välj om du vill visa Kurser (förvalt), Historik eller Nyckeltal för listan. Klicka på respektive länk.

3. Om listan innehåller fler poster än vad som visas på sidan kan du bläddra med länkarna längst ner [Föregående /1/2/3/ Nästa].

Sortera lista
Genom att klicka på pilarna eller tabellrubrikerna kan du sortera listan.

Visa uppgifter om värdepapper
Om du vill visa uppgifter om ett värdepapper klickar du på värdepapprets namn under Namn.

Lägg till värdepapper i egen lista
Om du vill lägga till värdepapper i egen lista markerar du checkboxen efter det aktuella värdepappret. Klicka sedan på "Lägg till valda i egen lista" nederst på sidan. Vill du ha hjälp med att skapa egna listor, gå till Kurser och Nyheter - Administrera listor i Hjälpmenyn.

Handla värdepapper
Om du vill Handla värdepapper klickar du på Köp eller Sälj för det aktuella värdepappret. Vill du ha hjälp med att handla värdepapper, gå till Innehav - Handla - Lägg order i Hjälpmenyn.