Om orderstatus

Här kan du se information om:

• Aktiva order, det vill säga order som ännu inte gått till avslut.
  • Order som har upphört upp till sex månader tillbaka i tiden.

Via den här sidan kan du även annullera aktiva order.

När du kommer till huvudmenyn väljer du Spara/Placera - Värdepapperstjänsten - Orderstatus.

Det finns även en geväg till orderstatus från sidan Kurser och nyheter.

Instruktioner på varje sida
Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.