Visa kurser och avslut

I huvudmenyn väljer du Spara/Placera – Aktier/Värdepapper. Du kommer till sidan med uppgifter om värdepapper från alla sidor under Aktier/Värdepapper – Kurser och nyheter där värdepappret presenteras med en länk, samt från sidan Innehav under Portfölj.

1. Klicka på värdepapprets namn. Du kommer till sidan med uppgifter om värdepappret – Kurser och avslut.

Senaste avslut
Senaste avslut för värdepapprets presenteras. Köpare och säljare visar de banker eller mäklare som har förmedlat respektive affär. Swedbank redovisas som SWB.

Historik
Historiken visar historiska kurser och kursförändringar jämfört med aktuell kurs.

Diagram
Diagrammet visar dagens kursutveckling för värdepappret.

Handla värdepapper
Om du vill handla värdepapper klickar du på Handla för det aktuella värdepappret. Vill du ha hjälp med att handla värdepapper, gå till Portfölj – Handla – Lägg order i Hjälpmenyn.

Egna kursbevakningar
Om du vill lägga till värdepappret för kursbevakning klickar du på länken Kursbevakningar. Då öppnas tjänsten Egna kursbevakningar.

Uppdatera
Vill du uppdatera informationen på sidan klickar du på Uppdatera sidan. Kursinformation uppdateras i realtid.