Om Direktbetalning

Swedbank erbjuder i samarbete med utvalda säljföretag som tillhandahåller varor på Internet möjlighet att även genomföra betalningen via Internet. Med Direktbetalning kan du betala varor på säljföretagets handelsplats.

Direktbetalningen går till så att du för över pengar från ditt eget konto till det konto som innehas av säljföretaget. Du behöver inte själv skriva in något om beställningen eller vilket belopp som ska föras över, eftersom dessa uppgifter hämtas från din beställning hos säljföretaget. Du godkänner Direktbetalningen med en kod från din säkerhetsdosa.

Du kommer till Direktbetalning på internetbanken genom att klicka på länken/knappen hos respektive säljföretags webbplats.

Instruktioner på varje sida i internetbanken

Till varje inmatningsfält i internetbanken finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.

Avbryt registrering

Du kan alltid avbryta din registrering innan du har godkänt den genom att lämna sidan/registreringsflödet.