Logga in med BankID på Kort

1. Sätt in ditt BankID-kort i kortläsaren.
2. Ange ditt personnummer.
3. Välj inloggningsätt BankID på Kort i rullisten.
4. Klicka på Fortsätt.
5. Vänta ett ögonblick medan programvaran för BankID öppnas i separat fönster
6. Ange ditt sexsiffriga lösenord (PIN-kod).
Om du använder två PIN-koder till ditt BankID anger du lösenordet (PIN-koden) för legitimering.
7. Klicka på Jag legitimerar mig.

För att logga in med BankID på kort behöver du en kortläsare, drivrutiner till kortläsaren och en programvara för BankID installerad på datorn

Om du inte kan logga in med ditt BankID-kort bör du först kontrollera att ditt BankID fungerar korrekt. Det kan du göra på

Spärra ett förlorat BankID på kort

Logga in i internetbanken och gå till Tillval/BankID/Spärra BankID eller ring vår telefontjänst, personlig service . Det går även bra att besöka ett bankkontor eller ringa Spärrservice 08-411 10 11.