Logga in med Mobilt BankID

Internetbanken

Logga in med Mobilt BankID

1. Ange ditt personnummer
  2. Välj inloggningssätt Mobilt BankID i rullisten på inloggningssidan
  3. Klicka på Fortsätt
  4. Ta fram din mobila enhet och starta BankID säkerhetsapp.
  5. Invänta inloggningshälsning i mobila enheten.
  6. Ange din säkerhetskod för legitimering i din mobila enhet
  7. Tryck på knappen Legitimera för att fortsätta

Godkänna överföringar/betalningar med Mobilt BankID

1. Kontrollera att siffrorna i uppdragets referensnummer är desamma som summan av överföringarna/betalningarna
  2. Klicka på Godkänn
  3. Kontrollera att uppdragets referensnummer visas i BankID säkerhetsapp i din mobila enhet
  4. Godkänn genom att ange din säkerhetskod för underskrift i mobila enheten och tryck på knappen Skriv under.

Spärra ett förlorat BankID i mobil

Logga in i internetbanken och gå till Tillval/BankID/Spärra BankID eller ring vår telefontjänst, personlig service .

Det går även bra att besöka ett bankkontor eller ringa Spärrservice 08-411 10 11, från utlandet +46 8 411 10 11.

Läs mer om Mobilt BankID

Mobilbanken

Logga in med Mobilt BankID

1. Ange ditt personnummer
  2. Välj inloggningssätt Mobilt BankID i rullisten på inloggningssidan
  3. Klicka på Fortsätt
  4. Invänta inloggningshälsning i BankID säkerhetsappen
  5. Ange din säkerhetskod för legitimering
  6. Tryck på knappen Legitimera för att fortsätta

Godkänna överföringar/betalningar med Mobilt BankID

1. Kontrollera att siffrorna i uppdragets referensnummer är desamma som summan av
    överföringarna/betalningarna
  2. Klicka på Godkänn
  3. Kontrollera att uppdragets referensnummer visas i BankID säkerhetsapp
  4. Godkänn genom att ange din säkerhetskod för underskrift i mobila enheten och tryck på knappen Skriv
    under.