Behörigheter - godkänn

Behörigheter – godkänn

Behörigheter för användare kan godkännas samtidigt som du registrerar dem eller vid ett senare tillfälle. Behörigheten ska ligga i listan Behörigheter att godkänna för att du ska kunna godkänna den senare.

Klicka på Till godkänna för att gå vidare och godkänna behörigheterna.

Så här godkänner du behörigheterna:

1. Kontrollera att personuppgifterna stämmer.
2. Kontrollera behörigheterna och att villkoren stämmer. Vill du göra en ändring klickar du på Tillbaka. Du kommer tillbaka till föregående sida. Klicka på den behörighet du vill ändra i listan Behörigheter att godkänna och gör dina ändringar. Klicka på Spara när du är färdig. Klicka sedan på Till godkänna för att gå vidare och godkänna behörigheterna.
3. Godkänn med din ID-metod, till exempel en säkerhetsdosa. Läs mer under respektive rubrik nedan.

Godkänn med säkerhetsdosa

1. Mata in de siffror som anges på sidan i säkerhetsdosan.

2. Skriv in den kod du får från dosan i inmatningsfältet.

3. Klicka på Godkänn.

Godkänn med BankID på Kort

1. Kontrollera att siffrorna i uppdragets referensnummer är desamma som personnummer och dag i månad.

2. Skriv in din sexsiffriga PIN-kod. Om du har två PIN-koder till ditt BankID anger du PIN-koden för underskrift.

3. Godkänn genom att klicka på OK.

Bekräftelse

Klicka på Översikt användare för att komma tillbaka till sidan med användarens nuvarande behörigheter och behörighetsvillkor.

Om behörighetsförändringarna måste kontrasigneras, det vill säga godkännas av två personer i förening, får du ett meddelande om detta.
Om du vill skriva ut sidan klickar du på Skriv ut.