Visa översikt e-faktura

I huvudmenyn väljer du Betala/Överföra - e-faktura.
Du kommer till e-faktura Översikt . Du kan sortera informationen på sidan i de olika kolumnerna genom att klicka på kolumnraden.

Betalningsmottagare

Visar betalningsmottagare (företag) som skickar e-faktura till dig. Om du klickar på mottagarnamnet kommer du till en sida med mer uppgifter om betalningsmottagaren. Från den sidan kan du avanmäla e-faktura, om du inte vill få e-fakturor från betalningsmottagaren.

Betalningsätt

Betalningssättet anger betalningsmottagaren.
Internetbanken = Du registrerar bg/pg betalning i internetbanken och godkänner betalningen i internetbanken
Autobetalning = Du har beställt autobetalning från din privata internetbank och fakturan betalas automatiskt från det konto du har valt för autobetalningen.
Autogiro = Betalningen tas ut automatiskt av företaget som du får e-fakturan ifrån.

Konto för autobetalning

Om du har beställt autobetalning av e-faktura från din privata internetbank för en betalningsmottagare visas det konto som e-fakturans belopp kommer att tas ut ifrån.

Kategori

Visar kategori för betalningar till betalningsmottagaren. Om du inte har gjort något eget val är kategorin ”Övrigt”. Om du vill ändra kategori klicka på företagets namn för att komma till sidan med mer information.