Visa uppgifter om betalningsmottagare e-faktura

I huvudmenyn väljer du Betala/Överföra - e-faktura. Du kommer till e-faktura Översikt med betalningsmottagare (företag) som skickar e-fakturor till dig.

1.Klicka på betalningsmottagarens namn.
2.Uppgifter om betalningsmottagare e-faktura visas och du kan se mer uppgifter om betalningsmottagaren.
3.På denna sida kan du :

•  Avanmäla e-faktura – klicka på ”Avanmäl” om du vill avluta tjänsten e-faktura från denna betalningsmottagare.
  •  Skriva ut sidan, klicka på "Skriv ut"
  •  Avbryta och gå tillbaka till föregående sida, klicka på "Avbryt".
  •  Ändra kategori -välj ny kategori i rullistan om du vill ändra kategori för betalningar till denna betalningsmottagare.