Visa överförda filer

I huvudmenyn väljer du Startsida – Filöverföring. Du kommer till sidan Filöverföring – Godkänn/Ta bort fil.

Här visas dina överförda filer samt vilken status varje fil har, det vill säga vilka åtgärder som är gjorda eller som ska göras för att filen ska bearbetas av banken eller Bankgirot.

Information om filen finns kvar i Internetbanken i tre månader efter att filen fått status Mottagen eller Borttagen.

Via denna sida kan du:

• Godkänna filer för att de ska bearbetas.
  • Granska innehållet i de överförda filerna.
  • Ta bort filer som inte ska bearbetas.