Ändra finansiella överföringar

Du kan enkelt ändra en överföring innan den är genomförd.

Under registrering:

Du kan göra ändringar allteftersom du registrerar en överföring fram till dess att du klickar på knappen Lägg till (till Överföringslistan).

Från Överföringslistan:

1. Klicka på mottagarnamnet under Mottagare. Överföringen flyttas tillbaka till registreringsfälten till vänster på sidan och du kan göra dina ändringar.
2. Klicka på Spara när du är färdig. Den ändrade överföringen visas i Överföringslistan.

Från sidan Finansiella överföringar - välj för godkänn / - godkänn:

1. Klicka på kontonumret under Till konto. Överföringen flyttas tillbaka till registreringsfälten till vänster på sidan och du kan göra dina ändringar.
2. Klicka på Spara när du är färdig. Den ändrade överföringen visas i Överföringslistan.

Från sidan Finansiella överföringar - bekräftelse:

1. Klicka på kontonumret under Till konto. Du kommer till sidan Finansiella överföringar inom Sverige – ändra, där du kan ändra eller ta bort din överföring.
2. Klicka på Spara när du är färdig. Den ändrade överföringen visas i Överföringslistan.