Ta bort ej genomförd finansiell överföring

Du kan ta bort en överföring innan den är genomförd.

Under registrering:

Lämna sidan där du registrerar din överföring. Uppgifterna sparas inte förrän du har klickat på knappen Lägg till.

Från Överföringslistan:

1. Klicka på mottagarnamnet under Mottagare. Den överföringen flyttas tillbaka till registreringsfälten till vänster på sidan.
2. Klicka på Ta bort och bekräfta borttaget. Överföringen tas bort.

Från sidan Finansiella överföringar - välj för godkänn / - godkänn:

1. Klicka på kontonumret under Till konto. Överföringen flyttas tillbaka till registreringsfälten till vänster på sidan.
2. Klicka på Ta bort och bekräfta borttaget. Överföringen tas bort.

Från sidan Finansiella överföringar - bekräftelse:

1. Klicka på kontonumret under Till konto. Du kommer till sidan Finansiella överföringar inom Sverige – ändra, där du kan ta bort din överföring.
2. Klicka på Ta bort och bekräfta borttaget. Överföringen tas bort.