Godkänna betalningsuppdrag -borttagna

Här visas alla borttagna betalningsuppdrag du är behörig att se. Du kan söka efter godkända betalningsuppdrag upp till 18 månader bakåt i tiden.

Finns det fler än 50 betalningsuppdrag att presentera kan du bläddra längst ner på sidan.

För att lättare hitta den information du söker kan du även begränsa de betalningsuppdrag som visas genom att söka efter ett visst format, avtalsnummer eller tidsperiod.