Godkänna betalningsuppdrag -godkända

Här visas alla betalningsuppdrag du är behörig att se och som är slutligt godkända för bearbetning. Du kan söka efter godkända betalningsuppdrag upp till 18 månader bakåt i tiden.

Finns det fler än 50 betalningsuppdrag att presentera bläddrar du längst ner på sidan.

För att lättare hitta den information du söker kan du även begränsa de betalningsuppdrag som visas genom att söka efter ett visst format, avtalsnummer eller tidsperiod.