Godkänna betalningsuppdrag -godkänn

På denna sida kontrollerar och godkänner du valda betalningsuppdrag för bearbetning.

Observera att summeringen av betalningsuppdragens belopp inte tar hänsyn till om uppdragen är i olika valutor.

Vill du se mer information om ett uppdrag klickar du på länken. Vill du ta bort ett uppdrag för godkännande, gå Tillbaka till föregående sida.

Om din behörighet har villkor två i förening för att godkänna betalningsuppdrag, kan uppdraget behöva godkännas av en annan användare innan det får bearbetas.

Efter att du har godkänt betalningsuppdragen får du en bekräftelse som visar om de är slutligt godkända eller om de behöver godkännas av en annan användare innan de får bearbetas.