Godkänna betalningsuppdrag - att godkännas av annan

Om din behörighet har villkor två i förening för att godkänna betalningsuppdrag visas på denna sida de betalningsuppdrag som du redan har godkänt och som behöver godkännas av en annan behörig användare innan de får bearbetas.

Så länge ett betalningsuppdrag inte är slutligt godkänt kan du ta bort det genom att markera ett eller flera betalningsuppdag och klicka på Ta bort. Ett betalningsuppdrag som tagits bort kommer inte att bearbetas.