Ta bort historisk kontohändelse

I huvudmenyn väljer du Betala/Överföra – Kontohändelser översikt – Historiska kontohändelser.

Du kan ta bort samtliga typer av kontohändelser förutom Lönelistor som inte kan ändras eller tas bort när de har skickats iväg.
Observera att endast informationen om kontohändelsen tas bort.

Ta bort
1. Välj vilken typ av kontohändelse du vill ta bort genom att klicka på respektive länk.

2. Klicka på mottagarnamn under Mottagare för den kontohändelse du vill ta bort. Du kommer då till sidan med uppgifter om vald kontohändelse.

3. Klicka på Ta bort och bekräfta meddelandet.