Visa uppgifter om lönelista/löneutbetalning

Du kan titta på både aktuella och historiska lönelistor/löneutbetalningar under Betala/Överföra – Kontohändelser översikt – Aktuella eller Historiska kontohändelser – Lönelistor.

Uppgifter om aktuell lönelista

Godkända lönelistor som väntar på att skickas iväg finns under Aktuella kontohändelser – Lönelistor.

1. Klicka på Lönelista under Mottagare. Du kommer till sidan Uppgifter om lönelista.

2. Klicka på mottagarnamn under Mottagare. Du kommer till sidan Uppgifter om löneutbetalning.

På sidan Uppgifter om löneutbetalning kan du:

• Ta bort löneutbetalning
  • Skriva ut sidan

Uppgifter om historisk lönelista

Redan utbetalda lönelistor finns under Historiska kontohändelser – Lönelistor.

1. Klicka på Lönelista under Mottagare. Du kommer till sidan Uppgifter om lönelista.