Ta bort plusgiroöverföringar

Plusgiroöverföringar kan bara tas bort fram till dess att de godkänts. När du har godkänt dina plusgiroöverföringar går de inte längre att ta bort.

Plusgiroöverföringar som du ännu inte godkänt

Det finns tre sätt att ta bort plusgiroöverföringar som ännu inte har godkänts:

• Under registrering:
    Lämna sidan där du registrerar din överföring. Uppgifterna sparas inte förrän du har klickat på knappen Lägg till.
  • Från överföringslistan:
    När du har klickat på Lägg till hamnar överföringen i överföringslistan.
    1. Klicka på mottagarnamnet under Mottagare. Överföringen flyttas tillbaka till registreringsfälten till vänster på sidan.
    2. Klicka på Ta bort längst ner på sidan.
  • Från sidan Överföringar från egna plusgirokonton - godkänn:
    När överföringen ligger i överföringslistan och du klickar på Till godkänna kommer du till sidan för att godkänna överföringen.
    1. Klicka på mottagarnamnet under Mottagare. Överföringen flyttas tillbaka till registreringsfälten till vänster på sidan.
    2. Klicka på Ta bort längst ner på sidan.