Om elektroniska dokument

Följande dokument kan tas emot via internetbanken:

• Fakturor som ska betalas.
  • Autogiro-/kreditfakturor och autodragningar. Beloppet dras automatiskt från ditt konto.
  • Betalningsaviseringar, till exempel låneavier. Beloppet dras automatiskt från ditt konto.
  • Kontokreditsaviseringar. Beloppet dras automatiskt från ditt konto.
  • Bankfacksaviseringar. Beloppet dras automatiskt från ditt konto.
  • Kortkreditsaviseringar. Beloppet dras automatiskt från ditt konto.
  • Bankavtal
  • Kontoutdrag
  • Kreditaviseringar
  • Återredovisningar

Få dokument via internetbanken

Banken skickar per automatik alla dokument, förutom fakturor, per post. Du kan ändra distributionssätt från postalt till elektroniskt genom att klicka på Elektroniska dokument - Välj distributionssätt. Du kan ändra distributionssätt för:

• Alla dokument - du får alla dokument skickade elektroniskt.
  • Typ av dokument - du kan till exempel välja att få dina autogirodragningar och kontokreditaviseringar elektroniskt men fortsätta att få övriga typer av dokument per post.
  • Enskilt dokument - du kan till exempel välja att få enskilda betalningsaviseringar elektroniskt.

Anmäl att du vill ha elektroniska fakturor

Med tjänsten elektroniska fakturor förenklas fakturahanteringen. Fakturorna kommer direkt till internetbanken istället för på papper och kan betalas på ett enkelt sätt.
För att kunna få fakturor elektroniskt måste en anmälan först göras till det företag du vill få elektroniska fakturor från. I huvudmenyn väljer du Beställ tjänster – Anmäl/avanmäl elektronisk faktura.

Instruktioner på varje sida

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.