Visa uppgifter om historiska dokument

I huvudmenyn väljer du Startsida – Elektroniska dokument.

1. Klicka på länken Historik. Du kommer till sidan Elektroniska dokument - Historiska dokument.
  2. Klicka på dokumentet under rubriken Namn. Du kommer till en sida med uppgifter om valt dokument. Här kan du även se övriga historiska dokument av samma typ.
  • Om du vill se uppgifter om ett annat dokument inom samma kategori. Klicka på dokumentet under Historiska fakturor/återredovisningar. Uppgifter om det valda dokumentet visas överst på sidan.

Via den här sidan kan du:

• Visa specifikation av dokumentet. Klicka på Visa. Ett nytt fönster öppnas och valt dokument visas. När du klickar för att visa en fakturaspecifikation vidarebefordras ditt personnummer/organisationsnummer till fakturautställaren.
  • Ta bort dokument. Klicka på Ta bort. Dokumentet tas bort från internetbanken.
  • Hämta dokument. Välj i vilket format du vill hämta dokumentet i rullistan. Klicka på Hämta. Välj var du vill spara dokumentet på din dator och vad det ska heta.
  • Skriva ut dokumentet. Klicka på Visa. Ett nytt fönster öppnas och det valda dokumentet visas. Klicka på Skriv ut.

Sortera dokument

Genom att klicka på den pil som ligger bredvid respektive rubrik kan du sortera dokumenten enligt:

• Datum
  • Namn på dokument i bokstavsordning
  • Typ av dokument i bokstavsordning
  • Information om dokumentet eller enligt belopp i stigande/fallande ordning.