Byt kontonamn

Du kommer till sidan på följande sätt:
1. Klicka på ett konto i sidan Koncernkontohierarki. Ett menyval visas.
2. Klicka på Byt kontonamn i menyn. Du kommer till sidan Byt kontonamn.

Du kan också komma till sidan genom att klicka på länken Byt kontonamn i någon av de sidor som visar kontoinformation.

1. Skriv in det nya namnet i rutan. Använd endast bokstäver, siffror och mellanslag, maximalt 20 tecken. Klicka Ok.
2. En bekräftelsesida för Byt kontonamn visas.
3. Klicka på Fortsätt. I koncernkontohierarkin visas kontot med det nya namnet.

Ändringen uppdateras i realtid.

• Om du vill se annan information för valt konto. Klicka på någon av länkarna under rubriken Byt kontonamn på sidan. Du kommer till vald sida.
  • Om du vill se information om ett annat konto. Klicka på länken Byt konto. Du kommer till sidan Koncernkontohierarki.