Beställa rapporter

1. Klicka i rutan för den rapport du vill beställa.
2. Ange vilken månad eller vilket datumintervall som rapporten skall avse. Du kan max söka 13 mån bakåt i tiden.
3. Klicka på knappen Beställ. Din beställning visas i listan under rubriken Beställda längst ner på sidan. För att hämta den färdiga rapporten klickar du på länken Ekonomisk översikt / Beställda rapporter..

Se vidare i hjälpen Om Rapporter i Hjälpmenyn.

• ränteberäkningsrapport för valfri månad.
  • Transaktionsrapport för valfri period.
  • Kontovillkor för valfri tidpunkt

Väljer du ett valutakonto kan du beställa;

• transaktionsrapport för valfri period.

Väljer du en kontogrupp kan du beställa;

• saldorapport kontogrupp för valfri tidpunkt.
  • ränterapport kontogrupp för valfri tidpunkt.

1. Klicka i rutan för den rapport du vill beställa.
2. Ange vilken månad eller vilket datumintervall som rapporten skall avse.
3. Klicka på knappen Beställ. Din beställning visas i listan under rubriken Beställda längst ner på sidan. För att hämta den färdiga rapporten väljer du i huvudmenyn Ekonomisk översikt – Rapporter och filer.

• Om du vill se annan information för valt konto. Klicka på någon av länkarna under rubriken Kontovillkor på sidan. Du kommer till vald sida.
  • Om du vill se information om ett annat konto. Klicka på länken Byt konto. Du kommer till sidan Ekonomisk översikt.