Räntebashistorik

Du kommer till sidan på följande sätt:
1. Klicka på länken under Konto i Ekonomisk översikt.
2. Ett menyval visas. (För koncernkonto och underkoncernkonto visas koncernkontohierarkin med menyval.)
3. Klicka på Räntebashistorik i menyn. Du kommer till sidan Räntebashistorik.

Du kan också komma till sidan genom att klicka på länken Räntebashistorik i någon av de sidor som visar kontoinformation.

Sökvillkor

1. Ange ett datumintervall.
2. Klicka på Visa. Förändringar av räntebasen för angiven period visas på sidan.

Sökresultat

Förändringar av räntebasen för positivt och negativt saldo visas för det datum räntebasen ändrades. Om sökt datumintervall sträcker sig längre tillbaka i tiden än det datum då kontot åsattes nuvarande räntebas, visas endast värden för nuvarande räntebas, exempelvis om räntebasen ändras från DAGI till VECI, visas endast historik för VECI.

• Om du vill gå tillbaka till sökvillkoren och göra en ny sökning. Klicka på tillbaka.
  • Om du vill se annan information för valt konto. Klicka på någon av länkarna under rubriken Räntebashistorik på sidan. Du kommer till vald sida.
  • Om du vill se information om ett annat konto. Klicka på länken Byt konto. Du kommer till sidan Ekonomisk översikt.