Beställa rapporter

Beroende på vilken typ av konto du valt att arbeta med finns olika rapporter att beställa.

Väljer du ett Topp/Samlingskonto eller Valutatopp/Valutasamlingskonto kan du beställa;

• Ränteberäkningsrapport för valfri månad
• Saldorapport koncernkonto för valfri tidpunkt.
• Ränterapport koncernkonto för valfri tidpunkt.
• Kontovillkor för valfri tidpunkt
• Hierarki för valfri tidpunkt (endast Topp- och Samlingskonto)

Väljer du ett transaktionskonto kan du beställa;

• Ränteberäkningsrapport för valfri månad
• Transaktionsrapport för valfri period

1. Klicka i rutan för den rapport du vill beställa.
2. Ange vilken månad eller vilket datumintervall som rapporten skall avse. Du kan max söka 13 mån bakåt i tiden.
3. Klicka på knappen Beställ. Din beställning visas i listan under rubriken Beställda längst ner på sidan. För att hämta den färdiga rapporten klickar du på länken Ekonomisk översikt / Beställda rapporter.

• Vill du se kontoinformation för annat konto, klicka på det kontot.