Ändringen kan godkännas samtidigt som du registrerar den eller senare samma dag. Om du väljer att godkänna senare samma dag får du ett meddelande om detta under rubriken Påminnelser på din startsida i internetbanken och på de sidor där du registrerar ändringar av interna kontovillkor. Det är först när du har godkänt ändringen som den utförs.

1. När ändringen ligger i listan över ändringar att godkänna klickar du på Till godkänna. Du kommer till sidan Interna kontovillkor - välj för godkänn.

2. Vill du se att de registrerade ändringarna stämmer klicka på kontonumret.

3. Vill du göra en justering, gå ur godkänna-flödet genom att klicka på tillbaka knappen och klicka istället på kontonumret under Ändringar att godkänna. Då flyttas ändringen tillbaka till registreringsfälten och du kan göra dina justeringar. När du är klar klicka på Lägg til. Den justerade ändringen visas i listan över ändringar att godkänna till höger på sidan. Klicka på Till godkänna.

4. Har du flera ändringar att godkänna markera de ändringar du vill godkänna nu. Klicka på fortsätt. Du kommer till sidan Interna kontovillkor - godkänn. Är behörigheten ”Två i förening” krävs kontrasignering av annan användare.

Godkänn med säkerhetsdosa

5. Mata in de siffror som anges på sidan i säkerhetsdosan.

6. Skriv in den kod du får från dosan i inmatningsfältet.

7. Klicka på Godkänn. Du är nu klar med dina ändringar och kommer till en sida som bekräftar dina ändringar.