Räntebashistorik

Sökvillkor

1. Ange ett datumintervall.
2. Klicka på Visa. Förändringar av räntebasen för angiven period visas på sidan.

Sökresultat

Förändringar av räntebasen för positivt och negativt saldo visas för det datum räntebasen ändrades. Om sökt datumintervall sträcker sig längre tillbaka i tiden än det datum då kontot åsattes nuvarande räntebas, visas endast värden för nuvarande räntebas, exempelvis om räntebasen ändras från DAGI till VECI, visas endast historik för VECI.

• Vill du gå tillbaka till sökvillkoren och göra en ny sökning. Klicka på tillbaka.
• Vill du se kontoinformation för annat konto, klicka på det kontot.