Kontoutdrag MT940

Du kommer till sidan på följande sätt:
1. Klicka på länken under Kontonummer i Kontoöversikt övriga banker. Ett menyval visas.
2. Klicka på Kontoutdrag i menyn. Du kommer till sidan Kontoutdrag.

Du kan också komma till sidan genom att klicka på länken Kontoutdrag i någon av de sidor som visar kontoinformation för övriga banker.

Sidan visar det senast kontoutdraget för valt konto med kontoutdragsnummer och datum. De senaste transaktionerna visas längst ner på i kontoutdraget. Har du fler än 100 transaktioner i kontoutdraget visas dessa i intervall om 100 transaktioner i taget i valbara länkar längst ner på sidan.

Längst ner på sidan visas även Framtida tillgängligt saldo för de nästkommande fyra dagarna efter kontoutdragsdatumet.

• Om du vill ha ytterligare information om en enskild transaktion. Klicka på länken under Amount för aktuell transaktion. Du kommer till sidan Detaljerad transaktionsinformation.
    - Om Du vill skriva ut sidan. Klicka på Skriv ut.
    - Vill du gå tillbaka till sidan Kontoutdrag. Klicka på Tillbaka.
  • Om du vill se ett annat kontoutdrag för valt konto:
    1. Klicka på länken Välj kontoutdrag. Du kan välja något av de senaste 20 kontoutdragen i en rullista eller mata in ett datum max 13 månader tillbaka i tiden.
    2. Klicka på Visa. Det valda kontoutdraget visas på sidan.
  • Om Du vill skriva ut sidan. Klicka på Skriv ut.
  • Om du vill se annan kontoinformation för valt konto. Klicka på någon av länkarna under rubriken Kontoutdrag. Du kommer till vald sida.
  • Om du vill se kontoinformation för ett annat konto. Klicka på länken Byt konto. Du kommer tillbaka till sidan Kontoöversikt övriga banker och du får möjlighet att välja ett nytt konto.