Saldohistorik MT940

Du kommer till sidan på följande sätt:
1. Klicka på länken under Kontonummer i Kontoöversikt övriga banker. Ett menyval visas.
2. Klicka på Saldohistorik i menyn. Du kommer till sidan Saldohistorik.

Du kan också komma till sidan genom att klicka på länken Saldohistorik i någon av de sidor som visar kontoinformation för övriga banker.

Sidan visar utgående saldo enligt det kontoutdrag som skickats till banken.

Sökvillkor

1. Ange datumintervall.
2. Klicka på Visa. Saldona för vald period visas på sidan.

• Om du vill skapa en fil på sökresultatet:
    1. Klicka på länken Skapa fil. Du får möjlighet att välja filformat Excel eller Ascii.
    2. Välj filformat.
    3. Klicka på Skapa. Du får välja om du vill öppna eller spara filen på din dator.
  • Om Du vill skriva ut sidan. Klicka på Skriv ut.
  • Om du vill se annan kontoinformation för valt konto. Klicka på någon av länkarna under rubriken Saldohistorik. Du kommer till vald sida.
  • Om du vill se kontoinformation för ett annat konto. Klicka på länken Byt konto. Du kommer tillbaka till sidan Kontoinformation övriga banker och du får möjlighet att välja ett nytt konto.