Sök transaktioner MT940

Du kommer till sidan på följande sätt:
1. Klicka på länken under Kontonummer i Kontoöversikt övriga banker. Ett menyval visas.
2. Klicka på Sök transaktioner i menyn. Du kommer till sidan Sök transaktioner.

Du kan också komma till sidan genom att klicka på länken Sök transaktioner i någon av de sidor som visar kontoinformation för övriga banker.

I sidan har du möjlighet att söka transaktioner för valt konto för de senaste 13 månaderna.

Max 500 transaktioner kan visas i en och samma sökning.

Sökvillkor

1. Ange datumintervall (Value date as from – up to and including)

Du kan också ange ett eller flera av följande sökbegrepp för att begränsa din sökning

• Enskilt belopp eller beloppsintervall (Amount or interval)
  • Transaktionstyp. Välj transaktionstyper i rullistan (Transaction Type)
  • Referens. Du kan ange maximalt 16 tecken. . (Reference for the Account Owner)
  • Text. Du kan ange maximalt 35 tecken. (Description)
  • Bankreferens. Du kan ange maximalt 35 tecken. (Account Servicing Institution's Reference)
  • Meddelande. Du kan ange maximalt 35 tecken. (Information to Account Owner)

2. Klicka på Visa. Sökresultatet visas i sidan.

Sökresultat

Transaktionerna är sorterade i stigande datumordning med den äldsta transaktionen först.

• Om du vill skapa en fil på sökresultatet:
    1. Klicka på länken Skapa fil. Du får möjlighet att välja filformat Excel eller txt.
    2. Välj filformat.
    3. Klicka på Skapa. Du får välja om du vill öppna eller spara filen på din dator.
  • Om du vill ha ytterligare information om en enskild transaktion. Klicka på länken under Amount för aktuell transaktion. Du kommer till sidan Detaljerad transaktionsinformation.
    - Om Du vill skriva ut sidan. Klicka på Skriv ut.
    - Vill du gå tillbaka till sidan Sök transaktioner. Klicka på Tillbaka.
  • Om Du vill skriva ut sidan. Klicka på Skriv ut.
  • Om du vill se annan kontoinformation för valt konto. Klicka på någon av länkarna under rubriken Sök transaktioner. Du kommer till vald sida.
  • Om du vill se kontoinformation för ett annat konto. Klicka på länken Byt konto. Du kommer tillbaka till sidanKontoöversikt övriga banker och du får möjlighet att välja ett nytt konto.