Godkänn försäkring

Innan försäkringen är klar måste du kontrollera och godkänna alla uppgifter för försäkringen.

Godkänna företagsförsäkring

Godkänna fordonsförsäkring

Godkänna företagsförsäkring

Gör så här:

1. Kontrollera att alla uppgifter stämmer. Klicka på länken Visa omfattning och övriga försäkringsuppgifter för att se vad försäkringen omfattar.
  2. Markera kryssrutan under Acceptera villkor för att intyga att du accepterar försäkringsvillkoren för alla avtalsdelarna.
  3. Klicka på Godkänn. Du kommer till försäkringsöversikten där försäkringen nu visas.

Godkänna fordonsförsäkring

Gör så här:

1. Kontrollera att alla uppgifter stämmer. Klicka på länken Visa mer information för att visa alla uppgifter.
  2. Markera kryssrutan under Acceptera villkor för att intyga att du accepterar försäkringsvillkoren för alla avtalsdelarna.
  3. Klicka på Godkänn. Du kommer till försäkringsöversikten där försäkringen nu visas.