Ny premie för försäkring

Välj vad du vill ha hjälp med genom att klicka på en av länkarna nedan.

Ny premie företagsförsäkring

Ny premie fordonsförsäkring

Ny premie företagsförsäkring

På denna sida presenteras både din nuvarande premie och den nya premien för försäkringen.

Gör så här:

1. Fyll i startdatum för ändringen genom att klicka på kalendern och välja månad och dag.
2. Gör under Betalningsuppgifter och Kunduppgifter de ändringar du vill och klicka på Fortsätt.
3. Kontrollera att alla uppgifter stämmer. Klicka på länken Visa omfattning och övriga försäkringsuppgifter för att se vad försäkringen omfattar.
4. Markera kryssrutan under Acceptera villkor för att intyga att du accepterar försäkringsvillkoren för alla avtalsdelarna.
5. Klicka på Godkänn. Du kommer till försäkringsöversikten där försäkringen nu visas.

Ny premie fordonsförsäkring

På denna sida presenteras både din nuvarande premie och den nya premien för försäkringen.

Gör så här:

1. Klicka på Fortsätt.
2. Kontrollera att alla uppgifter stämmer. Klicka på länken Visa mer information för att visa alla uppgifter.

3. Klicka på Godkänn. Du kommer till försäkringsöversikten där försäkringen nu visas.