Teckna försäkring

Innan försäkringen är klar måste du fylla i betalnings- och kontaktuppgifter, samt kontrollera och godkänna alla uppgifter för försäkringen.

Teckna företagsförsäkring

Teckna fordonsförsäkring

Teckna företagsförsäkring

Gör så här:

1. Fyll under Betalningsuppgifter i startdatum för försäkringen genom att klicka på kalendern och välja månad och dag.
  2. Ange under Betalningsuppgifter om försäkringen ska betalas månads- eller årsvis samt om betalningen ska ske via autogiro eller faktura. Fakturabetalning kan bara ske årsvis. Om dina uppgifter om betalningssätt finns registrerade sedan tidigare visas dessa här.
  3. Fyll under Kontaktuppgifter i minst en kontaktuppgift och klicka på Fortsätt. Om dina uppgifter finns registrerade sedan tidigare visas dessa här. Om uppgifterna inte längre stämmer kan du ändra dem.
  4. Kontrollera att alla uppgifter stämmer. Klicka på länken Visa omfattning och övriga försäkringsuppgifter för att se vad försäkringen omfattar.
  5. Markera kryssrutan under Acceptera villkor för att intyga att du accepterar försäkringsvillkoren för alla avtalsdelarna.
  6. Klicka på Godkänn. Du kommer till försäkringsöversikten där försäkringen nu visas.

Teckna fordonsförsäkring

Gör så här:

1. Fyll under Betalningsuppgifter i startdatum för försäkringen genom att klicka på kalendern och välja månad och dag.
  2. Ange om försäkringen ska betalas månads- eller årsvis samt om betalningen ska ske via autogiro eller faktura. Fakturabetalning kan endast ske årsvis. Om dina uppgifter om betalningssätt finns registrerade sedan tidigare kan du inte fylla i något här.
  3. Fyll under Kontaktuppgifter i minst en kontaktuppgift och klicka på Fortsätt.
  4. Kontrollera att alla uppgifter stämmer. Klicka på länken Visa mer information för att visa alla uppgifter.
  5. Markera kryssrutan under Acceptera villkor för att intyga att du accepterar försäkringsvillkoren för alla avtalsdelarna.
  6. Klicka på Godkänn. Du kommer till försäkringsöversikten där försäkringen nu visas.