Ta bort aktuell fondtransaktion

I huvudmenyn väljer du Spara/Placera – Fonder – Innehav fonder.

Transaktioner som är under genomförande är synliga och kan tas bort före klockan 16.30 på helgfria vardagar. Transaktioner som registrerats efter klockan 16.30 eller under en helg kan tas bort före klockan 16.30 nästa helgfria vardag.

1. Klicka på den fond som du vill se aktuella transaktioner för. Du kommer till sidan Historiska och aktuella transaktioner – fond. Den aktuella transaktionen visas under rubriken Aktuella transaktioner.

2. Klicka på datumet för den aktuella transaktionen under Datum. Du kommer till sidan Uppgifter om aktuell transaktion.

3. Klicka på Ta bort och bekräfta meddelandet. Den aktuella transaktionen tas bort.