Fondlista

Du kommer till Fondlistan när du klickar på Välj fond på sidan Köp av fond eller sidan Byte av fond.

I Fondlistan visas alla fonder du kan köpa. Du kan välja att:

• Filtrera listan efter förvaltare, typ av fond, riskklass eller söka på fondens namn.
  • Sortera listan efter fond, kursutveckling, risk, avkastning mm genom att klicka på pilarna vid respektive ord.
  • Köp fond

1.Markera den fond du vill köpa.

2.Klicka på Välj fond. Du kommer tillbaka till sidan Köp av fond eller Byte av fond beroende på vilken sida du kommer ifrån. Den fond du valt visas i sidan.

• Om du vill få detaljinformation om en fond klickar du på fondens namn. Du kommer då till en sida med all information om fonden.

Välj Registrera köp av fond eller Registrera byte av fond i Hjälpmenyn om du vill veta mer hur man köper eller byter en fond.