Beställ bankgironummer

I huvudmenyn väljer du Startsida – Beställ tjänster – Beställ bankgironummer.

Beställningen är indelad i tre steg (Steg 1/2/3). Det går att klicka på de steg som har fyllts i om du vill kontrollera eller ändra uppgifter. Ifyllda uppgifter ligger kvar när du går bakåt. Klicka på Fortsätt för att gå framåt igen.

Information

1. Läs mer om bankgironummer.

2. Klicka på Fortsätt.

Företagsuppgifter

3. Här presenteras ditt organisationsnummer, företagsnamn och adress.

4. Fyll i telefonnummer

5. Ange bransch eller yrkeskategori.

6. Välj i rullistan vilket konto bankgironumret ska anslutas till.

7. Klicka på Fortsätt.

Kontrollera och skicka uppgifter

8. Kontrollera att du har fyllt i uppgifterna i beställningen korrekt.

9. Klicka på Skicka så skickas beställningen till en handläggare. En kopia av beställningen sparas på Startsidan – Meddelanden – Skickade.

Inom några dagar kommer ett nytt meddelande på Startsidan om att tjänsten är klar att använda.